Gastenboek

 

 

 • Tot nu toe heb ik nog elke dag nagenoten van mijn ervaring bij jullie in de stilteweek. Het heeft me zo'n deugd gedaan en nu nog steeds elke dag! Door dagelijks een stiltemoment in te lassen in mijn leven, zodat ik deze ervaring niet vergeet. Gewoon bewuster leven lukt me nu makkelijker dankzij even bij jullie bewust bij alles stil te staan en te zien hoe ik ermee kan omgaan in mijn leven. Bedankt voor de gesprekken maar nog meer voor de stilte. Bedankt voor het lekkere eten maar nog meer voor het inzicht dat ik heb gekregen hoe belangrijk gezond, vers, liefdevol bereid eten voor me is. Bedankt om me in Het Stiltehuis de tijd te geven om in mezelf te kijken wat voor mij bewust leven is... En dat ga ik meenemen voor de rest van mijn leven! Het is écht een levenservaring geweest bij jullie tijdens die stilteweek. En volgens mij tot nog eens ;-)

  Leen - juli 2018
 • Unieke ervaring beleefd tijdens de stilteweek bij Yola en Guy. Beiden zorgen op hun manier voor het versterken van de innerlijke mens: de gesprekken met Yola die je ondersteunen en uitdagen in de zoektocht naar jezelf; de kookkunsten van Guy die je lichaam verwennen. En dit alles in een oase van rust, ontspanning en respect voor elkaar. Bedankt allebei voor de hartelijke ontvangst!

  Peter - Juli 2018
 • In het stiltehuis werd ik ondergedompeld in een 'bad' van rust en stilte, in een zee van tijd waarin ik stilaan kon vaststellen hoe mijn leven verloopt, en hoe ik daar best wat kan aan sleutelen. Het 'verse' pas ontloken groen, de mooie dagen en zelfs het onweer, en de prachtige omgeving hielpen me om op adem te komen. Ik kreeg letterlijk en figuurlijk meer lucht, en zoek nu naar mogelijkheden om dit in mijn dagelijkse leven vast te kunnen houden. Ik ben nu dankbaar terug thuis, dankbaar voor het gastvrij onthaal, de huiselijke sfeer, de fijne en goed verzorgde maaltijden, al het onzichtbare organisatorische werk van Yola, en het extraatje dat mij toekwam: een rondleiding in het atelier van Guy, met het daarbij horende gesprek.

  Geneviève - mei 2018
 • Even een week in stilte uit de drukke wereld, en de wereld draaide door ... Even een moment naar binnen, en buiten ging het gewoon voort ... Telkens genieten van een heerlijke maaltijd, dankjewel Guy. Steeds weer mezelf ontmoeten in gesprek met Yola, wat een mooi geschenk. Dankzij jullie mooie Stiltehuis mocht ik genieten van een weekje kwaliteitstijd met mezelf! Dankjewel, Yola en Guy om dat waar te maken. Ik voelde me als een verwend blij kind. Dit wens ik heel veel mensen toe. Veel succes met Het Stiltehuis en tot weerziens!

  Carine - maart 2018
 • De tijd bij Yola en Guy was een prachtige en bijzondere ervaring. De gastvrijheid is geweldig en aan alles wordt gedacht om het verblijf zo rustgevend te laten verlopen. De veganistische maaltijd en geen toegevoegde suikers in het eten, dat ik van te voren had aangegeven, werd tot in de puntjes serieus genomen. De stiptheid van de meditatie en etenstijden werden ook stipt aangehouden. Dat maakte mijn verblijf tot een toppunt van rust en stilte. Ik hoefde aan niks te denken. Ik kon ervan uitgaan dat alles verliep zoals gezegd. Ondanks de vele regen toch iedere dag gewandeld. In het dal van Fraipont, hangt naar mijn mening al een rust op zichzelf. Het was een verademing om even tot rust te komen en een overzicht over mijn leven terug te hebben.

  Carolien - december 2017
 • Stilte doet verlangen naar meer, het niet altijd hebben doet zo zeer. Stilte is tijd, verlangen naar tijd, om in jezelf te keren en weer wat bij te leren. Stilte zijn gedachten, je hoeft niet lang te wachten. Stilte is rust, af en toe is dit zeker een must. Weg uit het drukke en dagelijkse leven, door stilte omgeven.

  Annie - december 2017
 • Ik ben naar Het Stiltehuis gekomen voor de gesprekken met Yola. Ik zocht een beetje hulp, steun en bemoediging in mijn zoektocht door het leven. Ik kreeg hier wat ik zocht en mocht me thuis voelen en op ontdekking gaan in de mooie natuur.

  Annie - december 2017
 • Alweer een weekje geleden dat ik te gast was in Het Stiltehuis. Dat heeft me ontzettend deugd gedaan; de wandelingen, de vogeltjes, de meditaties, jullie gezelschap, lezen & schrijven. Ik voel me gezegend dat ik zo'n plek ken.

  Kristien - november 2017
 • De stilteweek bij jullie heeft me echt deugd gedaan. De plek, het stille dorp, de rivier, de heuvels en de bossen, het lekkere eten, jouw openhartigheid, de warme serene sfeer, de eenvoud en de rust, jullie dynamiek samen, het vertrouwen; ik nam ze natuurlijk mee naar huis. :) Het is ongelooflijk hoe stilte als vanzelf laat komen wat nodig is. Voor mij heeft het inzicht gegeven waar ik voordien niet aankon. Dank je, Yola en Guy, voor jullie plek, waar onrust een bodem vindt en helder wordt, waar stilte terug laat stromen en verbindt.

  Sara - oktober 2017
 • Für die Zeit bei Euch nochmals ein ganz grosses Dankeschön. Es waren nur 72 Stunden, aber die haben in mir zum Vorschein gebracht, was ich schon lange weiss, schon als Student näher dran war, aber dann im Arbeitsleben wieder mehr und mehr vergessen habe. Heute habe ich das Gefühl, auf euphorisierte Weise in mein ICH verliebt zu sein und bin gespannt, was noch kommen wird. Aber egal, was noch kommen wird - der Zustand wird sicherlich nicht unbegrenzt anhalten - JETZT kan ich ihn geniessen. Het Stiltehuis: in einem alten, wallonischen Dorf umgeben von Wald für schöne Wanderungen direkt ab der Haustür, ein geschmackvoll umgebauter Bauernhof mit schlichten, stilvollen Räumen. Ein Ort zum Wohlfühlen! Dankjewel voor die tijd bij jullie. Het waren slechts 72 uren, maar die hebben in mij zichtbaar gemaakt, wat ik al lang weet, reeds als student, maar wat ik later in het arbeidsleven steeds meer en meer vergeten ben. Op dit moment heb ik het gevoel, op een euforische manier verliefd te zijn op MEZELF en ik ben benieuwd wat er nog zal komen. Maar wat er ook komt - deze toestand zal heel zeker niet blijven duren - maar NU kan ik er nog van genieten. Het Stiltehuis is gelegen in een oud Waals dorp omgeven door bossen waar je mooie wandelingen kan maken vertrekkend van aan de voordeur. Het is een smaakvol omgebouwde boerderij met eenvoudige en stijlvolle ruimtes. Een zalige plek!

  Bill - oktober 2017

Pagina's

Site by Antroad