Gastenboek

 

 

 • De tijd bij Yola en Guy was een prachtige en bijzondere ervaring. De gastvrijheid is geweldig en aan alles wordt gedacht om het verblijf zo rustgevend te laten verlopen. De veganistische maaltijd en geen toegevoegde suikers in het eten, dat ik van te voren had aangegeven, werd tot in de puntjes serieus genomen. De stiptheid van de meditatie en etenstijden werden ook stipt aangehouden. Dat maakte mijn verblijf tot een toppunt van rust en stilte. Ik hoefde aan niks te denken. Ik kon ervan uitgaan dat alles verliep zoals gezegd. Ondanks de vele regen toch iedere dag gewandeld. In het dal van Fraipont, hangt naar mijn mening al een rust op zichzelf. Het was een verademing om even tot rust te komen en een overzicht over mijn leven terug te hebben.

  Carolien - december 2017
 • Stilte doet verlangen naar meer, het niet altijd hebben doet zo zeer. Stilte is tijd, verlangen naar tijd, om in jezelf te keren en weer wat bij te leren. Stilte zijn gedachten, je hoeft niet lang te wachten. Stilte is rust, af en toe is dit zeker een must. Weg uit het drukke en dagelijkse leven, door stilte omgeven.

  Annie - december 2017
 • Ik ben naar Het Stiltehuis gekomen voor de gesprekken met Yola. Ik zocht een beetje hulp, steun en bemoediging in mijn zoektocht door het leven. Ik kreeg hier wat ik zocht en mocht me thuis voelen en op ontdekking gaan in de mooie natuur.

  Annie - december 2017
 • Alweer een weekje geleden dat ik te gast was in Het Stiltehuis. Dat heeft me ontzettend deugd gedaan; de wandelingen, de vogeltjes, de meditaties, jullie gezelschap, lezen & schrijven. Ik voel me gezegend dat ik zo'n plek ken.

  Kristien - november 2017
 • De stilteweek bij jullie heeft me echt deugd gedaan. De plek, het stille dorp, de rivier, de heuvels en de bossen, het lekkere eten, jouw openhartigheid, de warme serene sfeer, de eenvoud en de rust, jullie dynamiek samen, het vertrouwen; ik nam ze natuurlijk mee naar huis. :) Het is ongelooflijk hoe stilte als vanzelf laat komen wat nodig is. Voor mij heeft het inzicht gegeven waar ik voordien niet aankon. Dank je, Yola en Guy, voor jullie plek, waar onrust een bodem vindt en helder wordt, waar stilte terug laat stromen en verbindt.

  Sara - oktober 2017
 • Für die Zeit bei Euch nochmals ein ganz grosses Dankeschön. Es waren nur 72 Stunden, aber die haben in mir zum Vorschein gebracht, was ich schon lange weiss, schon als Student näher dran war, aber dann im Arbeitsleben wieder mehr und mehr vergessen habe. Heute habe ich das Gefühl, auf euphorisierte Weise in mein ICH verliebt zu sein und bin gespannt, was noch kommen wird. Aber egal, was noch kommen wird - der Zustand wird sicherlich nicht unbegrenzt anhalten - JETZT kan ich ihn geniessen. Het Stiltehuis: in einem alten, wallonischen Dorf umgeben von Wald für schöne Wanderungen direkt ab der Haustür, ein geschmackvoll umgebauter Bauernhof mit schlichten, stilvollen Räumen. Ein Ort zum Wohlfühlen! Dankjewel voor die tijd bij jullie. Het waren slechts 72 uren, maar die hebben in mij zichtbaar gemaakt, wat ik al lang weet, reeds als student, maar wat ik later in het arbeidsleven steeds meer en meer vergeten ben. Op dit moment heb ik het gevoel, op een euforische manier verliefd te zijn op MEZELF en ik ben benieuwd wat er nog zal komen. Maar wat er ook komt - deze toestand zal heel zeker niet blijven duren - maar NU kan ik er nog van genieten. Het Stiltehuis is gelegen in een oud Waals dorp omgeven door bossen waar je mooie wandelingen kan maken vertrekkend van aan de voordeur. Het is een smaakvol omgebouwde boerderij met eenvoudige en stijlvolle ruimtes. Een zalige plek!

  Bill - oktober 2017
 • Enkele dagen na mijn vertrek uit jullie zalige plek, wil ik graag even stilstaan bij hetgeen de stilteweek voor mij betekent. Ik heb me werkelijk gedragen en omarmd gevoeld op jullie mooie stille plek, en gevoed door sterkend inzicht, heerlijke maaltijden en een warme 'thuis', heb ik de innerlijke rust gevonden waar ik zo naar hunkerde. Verlost van de chaotische, krampachtige en energieverslindende gedachtenmolen en emotionele reddeloosheid, kan ik nu weer verder, wetende dat ik de kracht van de stilte steeds in me draag. Blij en dankbaar, voel ik me nu. Van harte.

  Christel - oktober 2017
 • Beschut door rotsen, geschraagd door oude balken, zalig Stiltehuis!

  Kris - oktober 2017
 • Een Elfje: Stilteweek - wandel, geniet - rust en verdiep - wieg, glimlach, ontdek, koester - Jezelf.

  Esmeralda - augustus 2017
 • Ik had een heel fijne week bij Guy en Yola. De groene omgeving, het heerlijke eten en de enorme gastvrijheid maken Het Stiltehuis een plek om tot rust te komen. Niets moet, je hoeft alleen te doen wat je zelf wilt.

  Lieke - juni 2017

Pagina's

Site by Antroad