De eerste recensie over mijn boek ...

Tijdens het schrijven van mijn boek was Irene De Saeger, een goede vriendin, regelmatig een klankbord voor mij. In de aanloop naar de boekvoorstelling las ze mijn boek opnieuw en toen schreef ze neer hoe zij mijn boek heeft beleefd.

‘Reis naar mijn oorsprong’ is een confronterend boek. Door het lezen worden we ons bewust van ons eigen zijn, onze eigen manier van leven. Het laat ons twijfelen ... Maar misschien groeit er ook het besef omtrent ons geluk, ons welbevinden en onze tevredenheid in en met onze eigen leefsituatie, met de persoon die we zijn of geworden zijn. 

‘Reis naar mijn oorsprong’ is een aangrijpend boek. De schrijver neemt ons mee in haar levensverhaal, een heel intiem gebeuren. We worden deelgenoot van een bestaan met angsten, twijfel, onzekerheid, verdriet ... maar we worden ook stille getuigen van de zonnige, heerlijke momenten en haar groei als mens, als vrouw en deskundig hulpverlener.

‘Reis naar mijn oorsprong’ is een uitdagend boek. Het zal lezers aanporren om op zoek te gaan naar de eigen manier van leven en van zijn. Het nodigt ons uit om met hoop en daadkracht in het leven te staan. Het geeft ons een voorbeeld van groei, kracht, moed en warme verbondenheid met mensen en met het leven. 

Als je zin hebt om mijn boek te lezen, aarzel dan niet om het rechtstreeks bij mij, de auteur, te bestellen. Stuur een mail naar yola.thienpont@skynet.be en je ontvangt het via de post voor de prijs van 23 euro, all in. Voor meer informatie, zie www.yolathienpont.com

 

 

Site by Antroad