Enkele dagen vakantie in Het Stiltehuis

Zin in een korte vakantie in een groene omgeving? Ben je graag in de natuur? Hou je van rust en stilte in een inspirerende omgeving? Wil je jezelf even laten verwennen? En vind je het aangenaam om samen met anderen te eten aan de gastentafel?

Kom dan enkele dagen naar Fraipont, in de vallei van de Vesder en verblijf bij ons in een gastenkamer of in het zomerverblijf 'La Maisonette' achteraan in onze tuin.

Tijdens de zomermaanden stellen we Het Stiltehuis open voor gasten die in een rustgevende omgeving enkele dagen vakantie willen nemen.

Wij zorgen voor ontbijt en het avondmaal, op vraag voorzien we een lunch of zorgen we voor een lunchpakket. Ook vegetarische maaltijden zijn mogelijk.

In huis beschik je over een kamer met twee éénpersoonsbedden, het sanitair wordt desgevallend gedeeld met andere gasten. Beneden is er een ruime living voor de gasten, met tafels en een gezellige zithoek, voorzien van lectuur. In La Maisonette beschik je over een kamer met een tweepersoonsbed van 1m60 en een aparte zitruimte. Voor 's nachts is er een chemisch toilet, verder sanitair is in huis. Lakens en handdoeken zijn voorzien. 

Genieten van de natuur kan je in onze grote tuin en in de mooie omgeving van de vallei van de Vesder. Informatie over wandelingen en uitstappen in onze omgeving is beschikbaar.

Indien gewenst, kan je mits bijkomende vergoeding meditatief boogschieten of intuïtief schilderen met begeleiding. Op bepaalde momenten van de dag is het creatieve atelier toegankelijk mits vergoeding van de gebruikte materialen. 

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Van harte welkom!

 

Kostprijs

95 Euro per persoon per dag in halfpension, 110 Euro per persoon per dag in volpension. Prijzen BTW inclusief.

 

 

 

Site by Antroad