Wie zijn wij

Yola Thienpont, geboren in 1957

25 jaar actief als maatschappelijk werker en leidinggevende in verschillende sectoren van het maatschappelijk werk, sinds 2005 als zelfstandige procesbegeleider met groepen en individuen rond diverse thema’s.

De voorbije jaren deed ik via opleiding, diverse workshops en zelfstudie heel wat nieuwe inzichten en rijke ervaringen op rond dromen, meditatie, intuïtieve ontwikkeling, innerlijk leiderschap, contextueel denken, systemisch werk en opstellingen, traumahealing. Sinds jaren werk ik als gecertificeerd trainer met kernkwaliteiten en kernkwadranten.

In mei 2017 publiceerde ik mijn boek 'Reis naar mijn oorsprong', een openhartig verhaal over mijn proces van innerlijke groei en ontwikkeling. Meer hierover vind je op www.yolathienpont.com


Guy Saey, geboren in 1950

30 jaar leidinggevende bij eenzelfde bedrijf, 5 jaar actief als zelfstandige projectbegeleider. 

Naast mijn beroepsbezigheden volgde ik opleidingen in toegepaste en vrije grafiek, schilderen en beeldhouwen, meditatie, arbeidsmotivatie en leidinggeven, kernkwaliteiten. Sinds 2013 ben ik als kunstenaar dagelijks actief in mijn atelier. Voor een overzicht van mijn werk kan je terecht op www.guysaey.com 


Yola & Guy

Ons verlangen naar kwaliteit van leven, rust en stilte krijgt sinds bijna tien jaar invulling in Het Stiltehuis, waar we leven en werken in verbondenheid met onszelf, andere mensen en de natuur.

Site by Antroad